Youngblood

Youngblood minerale make-up

Youngblood is een pioneer op het gebied van minerale make-up, welke niet alleen je schoonheidsfoutjes verbergt maar ook gebruikt kan worden als verzorgingsproduct. Er was behoefte aan een natuurlijk ogende make up, die blauwe of rode plekken kon verbergen en huidirritatie verlichtte na een behandeling of plastische chirurgie.

Youngblood ontdekte dat natuurlijke zuivere mineralen en pigmenten zonder conserveringsmiddelen en kleurstoffen een verzachtende werking hebben op de gevoelige en beschadigde huid. Daarom is er een make-up lijn ontwikkeld voor iedere leeftijd en huidtype die het gezicht een natuurlijke uitstraling geeft.

Dat maakt dat deze make-up lijn uitermate geschikt is voor bijvoorbeeld rosacea, acne, hyperpigmentatie, schade door de zon, gesprongen adertjes en de allergische huid. Naast dat deze make-up lijn waterproof is en dus lang blijft zitten zijn de producten niet getest op dieren.

Al snel werd Youngblood een groot succes en door internationale visagisten ontdekt. Hierdoor zijn vele beroemdheden waaronder Jennifer Lopez en Cameron Diaz deze producten dagelijks gaan gebruiken. Vandaag de dag is Youngblood marktleider op het gebied van minerale make-up en werkt PR Kapper met trots met deze prachtige make-up lijn. http://www.youngblood-cosmetics.nl/inspiratie/

Youngblood

  • 100% zuivere, natuurlijke mineralen, bewerkt met behulp van een speciaal verfijningsproces en zorgt voor een perfecte variabele dekking.
  • Geeft een goed dekkend resultaat, een gezonde uitstraling met een natuurlijke glans en is uinig in gebruik.
  • Zowel losse als compacte en vloeibare producten, kunnen naar wens gemengd en gecombineerd, aangepast aan uw huidtint en gewenste dekking.
  • Geschikt voor alle huidtypes, ook voor een huid met rosacea, acne, hyperpigmentatie, schade door de zon, gesprongen adertjes en allergische huid.
  • Bevat geen zinkoxide, de mineralen hebben geen uitdrogend effect.
  • Bevat titaniumdioxide dat de huid beschermt tegen schadelijke invloeden van UVA/UVB.
  • Laat de huid ademen, verstopt de poriën niet en veroorzaakt geen acne.
  • Is waterproof, lang houdbaar en niet getest op dieren.