Kevin Murphy

KEVIN.MURPHY is een productlijn die alleen in professionele salons wordt geadviseerd. Alle producten bevatten essentiële oliën, wat gezonder en beter is voor je haar en werken als biologische katalysator voor een natuurlijke stevigheid, vochtbalans en veerkracht. Alle producten van KEVIN.MURPHY zijn biologisch afbreekbaar, parabeen-, sulfaat- en dierproefvrij. Dat is beter voor het milieu, dus ook voor jou.

KEVIN.MURPHY maakt gebruik van milieu vriendelijke oogst-en organische groeimethoden en zijn producten bevatten een hoog gehalte van natuurlijke ingrediënten en essentiële oliën voor ultieme haar en hoofdhuid behandelingen. Je ziet het resultaat gelijk. Alle verpakkingen zijn 100% recyclebaar om zodoende de belasting op het milieu te verminderen. De producten worden niet getest op dieren. KEVIN.MURPHY heeft zijn krachten gebundeld met Al Gore door mee te werken aan het klimaatveranderingprogramma ‘The Climate Project’.

De stylist zelf

Kevin Murphy is één van ’s werelds meest gevraagde hairstylisten, een meester op zijn vakgebied. Kevin is al meer dan 20 jaar werkzaam in de wereld van fashion, fotografie, editorial en film. Hij heeft gewerkt voor de internationale edities van Vogue, Harper’s Bazar, Marie Claire, Glamour, Sports Illustrated Swimsuit Edition, Rush, GQ en vele anderen.

Hij snapt niet alleen trends, hij creëert ze! Kevin verzorgt ook de styling van vele sterren inclusief Selma Blair, Kylie Minogue, Cate Blanchett, Sarah Winter en Enrique Iglesias.

  • CLIENT KEVIN MURPHY
  • WE DID Haarverzorging
  • CATEGORY