WERKEN BIJ DE PR KAPPER?

Wij zoeken een gezellige en creatieve collega!

Wie voor een beroep als kapper kiest, kiest voor een creatief beroep waarin geen dag hetzelfde is. Iedere dag ontmoet je nieuwe mensen en sta je voor de uitdaging om de wensen van klanten te vertalen in een modieus kapsel. Je werkt samen met leuke collega's in een gezellig en professioneel team. Je bent onderdeel van een uniek concept in een trendy modern ingerichte salon met een ijzersterk imago. Ondernemende stylisten die zelfstandig willen werken kiezen voor een baan bij PR Kapper.

Wat verwachten we van je?

Als ervaren haarstylist met minimaal een aantal jaren ervaring ga je bij ons werken met producten zoals Kérastase, L'Oreal en Kevin Murphy. Je hebt een verantwoordelijke functie, waarbij je soms ook een duizendpoot moet zijn. Je helpt een klant van binnenkomst tot vertrek, je adviseert producten, je bent communicatief sterk en je vindt het leuk om met mensen om te gaan. Bovendien ben je commercieel ingesteld en leergierig!

Doe je het goed?

Dan profiteer je mee in het succes van onze salon en staat daar een goed salaris tegenover. Wij staan garant voor een gedegen opleiding op nationaal en internationaal nivo. Ben je ambitieus en heb je de intentie om door te groeien?!

Bel dan met Patricia ter Haar, 035 - 6021433 of 06 - 51117154 of mail je (open) sollicitatie naar info@prkapper.nl

 

TOP